• Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl
  • Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl
Data management afvalsysteem afvalbeheer en afvalcollectie middelen duurzaam circulair en smart waste bins GREEN TRASH BV

Advisering & beheer

Green Trash heeft inmiddels ruime ervaring in het implementeren van slimme afvalmachines bij zowel MKB als ook internationale en grote ondernemingen.

Daarnaast heeft Green Trash diverse goede partners waarmee samengewerkt wordt om een zo optimaal afvalmodel te creëren voor bedrijven.

Alles op basis van een circulaire en duurzame gedachte met uiteraard een mogelijk kostenbesparend element erin verwerkt. Ook met uw bedrijf denken wij graag mee en kunnen wij altijd pilots organiseren met 1 of meerdere van onze systemen om aan te kunnen tonen dat u zonder al te hoge investering direct kunt profiteren van een kostenbesparing en/of een doeltreffende en circulaire implementatie kunt bereiken op onder andere een geautomatiseerde basis.

Een quickscan kan helpen om snel een inzicht te krijgen in wat wij voor u kunnen betekenen. Wordt ook een Circular Office met onze slimme systemen en duurzame inzamelmethodes en middelen.

Onze adviestak staat ook voor u klaar om mee te denken in uw afvalbeheersysteem en mogelijke optimalisering!

Green Trash BV logo huisstijl afvalreductie machines circulair en duurzaam advies afvalmanagement systemen Harmelen Utrecht
Afvalvolume reductie duurzaam advies en afvalmanagement systemen optimalisatie grafiek Green Trash BV

Rapportage / Quickscan

Uiteraard worden al onze pilots of quickscans voorzien van een rapportage. Onze pilots zijn al te boeken vanaf 1 week tot max. 3 weken. Gedurende een pilot zullen o.a. de volgende zaken in kaart worden gebracht:

* Huidig volume afval

* Type afval

* Afvalstromen

* Afval inzameling

* Ophaaldienst

* Afval verwerking

* Verbeterpunten middels slimme tools en machines

* Indien aangeleverde stukken kan er ook een ROI berekening worden gemaakt.

* Na de quickscan en/of pilotperiode kan er gekozen worden voor een uitgebreide rapportage waarbij één van onze adviseurs de bovenstaande zaken zal gaan verdiepen en een uitgebreide rapportage zal maken.

Big Data & logistieke optimalisatie

Middels de slimme afvalmachines en tools van Green Trash zal er een start gemaakt worden met een optimaal afvalmanagement systeem, waarbij er veel voordelen zijn te behalen bij de interne en externe logistieke handelingen. Denk hierbij aan het verlagen van de frequentie van het aantal huidige ledigingen met traditionele systemen.

Externe transportmomenten zullen vermindert worden en er kan vaak een kostenvoordeel behaald worden op de ophaalkosten van de verwerker.

Meten is weten en een goed geautomatiseerd databeheer van uw afvalprocessen zal uw organisatie meer circulair en duurzamer maken.

Vulgraad niveau sensor systeem afval optimalisatie en duurzaam advies en beheer Green Trash
Afval besparingen inzamelefficientie marktwaarde circulair advies en duurzame afvalsystemen Green Trash BV

Green Trash heeft een vaste samenwerking met Afvalwijzer.com en maakt het inzamelen van afval in de breedste zin van het woord meetbaar en inzichtelijk. Tegelijkertijd presenteren we – indien daar sprake van is – verbetervoorstellen voor de inzameling en afvoer van afvalstromen zodat u uiteindelijk inzicht krijgt in de op uw organisatie toegesneden balans van kosten en/of opbrengsten. Hoe dan ook, onze onafhankelijke en moderne wijze van afvalbenadering leidt tot nieuwe, andere en heldere inzichten. Om de mogelijkheden tot besparingen in beeld te kunnen brengen, maken wij graag – als vanzelfsprekend op geheel vrijblijvende basis! – een afspraak voor een nadere kennismaking.

Contactformulier

Zullen we eens kennis maken?

Neemt u a.u.b. contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Green Trash BV

Trasmolenlaan 5

3447 GZ WOERDEN

Nederland

Algemeen telefoon +31 30 227 233 8

E-mail info@greentrash.nl

GREEN TRASH BENELUX- Sales contactpersonen:

Dhr. Marco Smithjes / +31 30 227233 8 / marco@greentrash.nl

Dhr. Rutger Koster / +31 30 227233 8 / rutger@greentrash.nl

Wij zijn u graag van dienst!