• Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl
  • Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl

Referenties

Al vele bedrijven gingen u voor door een samenwerking met Green Trash aan te gaan. Benieuwd naar wat wij ook voor u kunnen betekenen met onze Green Trash solutions? Zie hieronder een selectie van referenties en business cases:

McDonald's Nederland

In een doeltreffende samenwerking tussen McDonald’s en de Gemeente Alkmaar is een slimme oplossing gevonden voor het groeiende zwerfafvalprobleem in de regio. Peter van der Haagen, HR-manager van zeven McDonald’s restaurants in de kop van Noord-Holland, deelt zijn ervaringen over hoe dit convenant en de innovatieve technologie van Mr. Fill bijdragen aan het verminderen van zwerfafval en het handhaven van een schone omgeving rondom hun McDonald’s vestigingen. De Mr. Fill zelfpersende afvalbakken zorgen tot 7x meer capaciteit t.o.v. traditionele afvalbakken.

<<Bekijk het gehele interview en gebruikerservaring

Dierenpark Amersfoort

In 2023 heeft ook Dierenpark Amersfoort gekozen voor de slimme Mr. Fill zelfpersende afvalbakken. Hiermee zijn ze van 5 naar 1 lediging per dag gegaan, wat zorgt voor een enorme volumereductie en kostenbesparing. Ook zijn de Mr. Fill 120 Liter LITTLE afvalbakken uitgerust met een originele geluidsmodule welke vooral bij kinderen voor een leuk effect zorgt. Green Trash BV is de exclusieve B2B partner van alle Mr. Fill systemen voor de Nederlandse markt. Een mooie samenwerking wat zorgt voor steeds meer tevreden klanten binnen vele branches. Bekijk hiernaast een interview met Dierenpark Amersfoort voor hun ervaringen met Mr. Fill >>>>

Nijntje Museum - Centraal Museum Utrecht

Ook het vernieuwde Nijntje museum heeft duurzaamheidsstappen gezet door in het museumcafé een afvalscheidingsstation te plaatsen. De 2 slimme Superlizzy afvalreductie machines (links en rechts op foto) zijn in juni 2023 geplaatst en zorgen ervoor dat het volume van het papieren, karton en GFT afval met circa 90% gereduceerd wordt. Wat nog rest is dan het glazen en plastic afval wat in aparte opvangbakken wordt gescheiden. Superlizzy laat ook hier weer een mooie combinatie zien van volumereductie en efficiënte afvalscheiding.

Eindhoven Airport - CSU

In samenwerking met CSU Cleaning heeft Green Trash in april 2023 circa 34 stuks Mr. Fill 120 Liter LITTLE zelfpersende afvalbakken op zonne-energie geplaatst. Op strategische locaties zoals bij de ingang van het vliegveld, de parkeerterreinen en ook bij het Panorama restaurant op de 1e verdieping. Door de flinke afstanden die CSU normaal een paar keer per dag moest afleggen om de afvalbakken te ledigen zorgen de Mr. Fill's voor een enorme reductie in het aantal ledigingen en verbruik van afvalzakken. Dit levert een enorme tijdsbesparing op. De afgesloten klep van de Mr. Fill's zorgen er tevens voor dat er minder zwerfafval op het terrein terug te vinden is doordat ongedierte en vogels niet meer bij het afval kunnen komen. Met de handige Smart City Manager worden de afvalbakken pas geledigd als er een notificatie via de smartphone wordt ontvangen. Bekijk hiernaast een interview met Dhr. Noud van der Ven van CSU Cleaning Services.

"De Mr. Fill machines geven ons flink wat tijdwinst en minder zwerfafval"

Slimme afvalreductie machine bij Burger King volumereductie tot 90% en automatische vochtscheiding Green Trash BV

Burger King

Maakt inmiddels al een paar jaar gebruik van onze slimme en effectieve Superlizzy afval reductie machines. Met een volumereductie tot 90% profiteren zij direct van lagere kosten m.b.t. het verbruik aan afvalzakken, een verlaging van de personeelskosten en minder afvalkosten door een lagere ophaalfrequentie door de afvalverwerker. Bij iedere nieuwbouw en/of verbouwing van vestigingen wordt Superlizzy direct geïntegreerd in het meubilair.

"Veel minder werk aan ledigingen en het afval is niet meer zichtbaar"

Referentie tekst van restaurantmedewerkster Burger King

McDonald’s

Is al jaren bekend met onze Superlizzy systemen. Inmiddels werken internationaal al ruim 600 McDonald’s vestigingen met de Superlizzy in o.a. de landen Italië, Portugal, Spanje en in België is de uitrol in gang gezet. Andere landen volgen snel om ook te profiteren van de hoge volumereductie tot 90% maar bovenal om een nette en hygiënische werkomgeving te creëren waarin afval zo min mogelijk zichtbaar is voor de bezoekers en het personeel zich minder hoeft bezig te houden met afvalcollectie.

"Een hygiënische en propere werkomgeving geeft verbeterde bezoekers ranking aan locatie."

Referentie tekst van eigenaar McDonald's vestiging te België

Slimme afvalreductie machine en automatische vochtscheiding bij McDonald's circulair en duurzaam afvalsysteem Green Trash BV
KLM Catering Service afvalreductie en vochtscheiding PET en blikafval compactie Green Trash BV

KLM Catering Services

In de inflight catering wereld is het dagelijkse afvalvolume en de verwerking daarvan een enorme uitdaging. De Green Trash afvalreductie machines Superlizzy zijn in dit voorbeeld industrieel verwerkt in het KCS proces om direct het volume te reduceren en vloeibaar afval te scheiden van het vaste deel. Dit scheelt enorm veel kg’s wat normaal gesproken afgevoerd had moeten worden en een flinke besparing op de interne en externe logistieke handelingen.

"Wat een monster van een machine! "

Referentie tekst van operationele manager KCS

ASML

Als één van de meest toonaangevende werkgevers van Nederland werken er op de locatie Veldhoven dagelijks duizenden medewerkers. In hun enorme bedrijfsrestaurant staan de Superlizzy afvalreductie systemen per DUO opgesteld om snel de grote stroom van disposable afval te kunnen verwerken. Door meerdere DUO’s op strategische locaties te plaatsen is tussendoor ledigen niet meer nodig en wordt overlast voorkomen.

"Tijdens de lunch hebben wij geen ledigingen meer!"

Referentie tekst Facilitaire medewerkers Hago en ASML

Superlizzy afvalreductie compactie schredder disposables inzameling slimme afvalmachine smart waste bin ASML Green Trash BV
Afvalscheidingsstation afvalinzameling circulair afvalbeheer en duurzaam afval verwerken Superlizzy Green Trash BV bij EY ISS Facility

ISS FACILITY in EY kantoren

In samenwerking met ISS Facility heeft Green Trash een aantal regiokantoren van EY ingericht met de Superlizzy afvalreductie systemen. Op de verschillende locaties is de catering omgezet naar BIO verpakkingen en is plastic en andere soorten afval beperkt geworden. Hierdoor wordt het grootste volume aan BIO verpakkingen in combinatie met AGF afval opgevangen in Superlizzy waar het voor 90% in volume gereduceerd wordt. Het overige deel wordt nog in normale afvalbakken opgevangen maar is nog slechts 20% van het totale volume. Een goed voorbeeld van hoe scheiding gecombineerd wordt met afvalvolume reductie in een fraaie ombouw.

"Duidelijke scheiding zorgt voor veel minder restafval en volumebesparing"

Referentie tekst van ISS facility medewerker

Kromhout Kazerne

In samenwerking met Komfort/ISS Facility is hier gekozen voor een opstelling in de House of Coffee waar voornamelijk veel koffiebekers en ander disposable materiaal worden weggegooid. Met een duidelijke signing op de ombouw wordt gerefereerd aan de gebruikersinstructies en de voordelen die Superlizzy geeft bij gebruik. Hier profiteren bezoekers van een schonere omgeving en minder overlast van tussentijdse ledigingen. De medewerkers van dit cateringpunt kunnen zich nu meer richten op de uitgifte en het service niveau in plaats van met afval bezig te zijn.

"Scheelt 5 tot 6 afvalzakken per dag ten opzichte van traditionele afvalbak!"

Referentie tekst van catering medewerkster

Kromhout Kazerne slimme afvalbak afvalreductie machine en afvalbeheer systeem vulgraad niveau meter sensor en vochtscheiding volumereductie koffiebekers en disposables Green Trash BV
Halal Fried Chicken afval reductie machine in ombouw

HFC Utrecht, Almere, Rotterdam, Brussel, Dusseldorf

Fastfoodconcept Halal Fried Chicken (HFC) is overgaan tot investering in de Superlizzy afvalreductie machines. Mede wegens ruimtegebrek is volumereductie zeer gewenst omdat de vestigingen veelal in de binnensteden gevestigd zijn.

Bij HFC is gekozen voor een automatisch pompsysteem dat direct op de riolering is aangesloten voor de afvoer van het vloeibare afval zoals frisdrank-, koffie- en ijsresten. Dit geeft nog meer tijdwinst en is hygiënischer in gebruik.

De machines zijn ingebouwd in een luxe ombouw waardoor er geen leidingen of stroomkabels zichtbaar zijn.

"Naast de flinke volumereductie zijn wij heel blij met het automatische pompsysteem waardoor direct al het vloeibare afval wordt afgevoerd"

Referentie tekst oprichter HFC

Spoelkeuken afvalbak Superlizzy Freepass

Spoelkeuken oplossing bij bedrijfsrestaurants

Met de Superlizzy FreePass is de machine uitgerust met een continue opening voor snelle afvaldeponering. Handig voor het snel verwerken van alle disposables, servetten in combinatie met etensresten in debrasseer ruimtes.

Party catering en events afvalbakken automatische afvalreductie machine

Events & Catering oplossingen

Grote evenementen genereren doorgaans in een korte periode flink wat afval. Superlizzy biedt ook hiervoor een uitkomst door het volume met circa 90% te reduceren, zodat de medewerkers efficiënter en flexibeler kunnen worden ingezet.

O'tacos afval reductie machine in ombouw

O'tacos Brussel

O'tacos is een relatief nieuwe franchise fastfood formule uit Frankrijk met inmiddels ruim 250 vestigingen in voornamelijk Frankrijk & Benelux. Op de foto ziet u een Superlizzy installatie in een fraai meubel van de O'tacos vestiging te Brussel.

McDonald's afvalbak buiten machine Superlizzy

Exterieur plaatsing met waterdichte ombouw

Ook als buiten (terras-) plaatsing is de Superlizzy geschikt. De machine is in deze situatie geplaatst op het terras en de ombouw is waterdicht en aangepast aan de elektra normering. De machine is aan te sluiten op een normale 220Volt connectie wat in de meeste gevallen al aanwezig is op een terras. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Afvalsysteem voor beurzen en congressen

Beurzen & Congressen

Door de inzet van de Superlizzy afvalreductiemachines tijdens beurzen en/of congressen zal het afvalvolume drastisch verminderen. Plaatsing van machines op strategische locaties zal bezoeker minder ervaren van uitpuilende afvalbakken en houdt u de omgeving proper en schoon. De medewerkers hebben meer tijd voor belangrijkere zaken dan zich bezig te houden met afval.

Event en sport locaties afvalreductie afvalbeheer systemen

Sport en Evenementen locaties

Superlizzy is hufterproof inzetbaar tijdens sport of andere grote evenementen als flexibele en plug & play systeem. Door de enorme volumereductie van circa 90% bij deponering van disposable materialen scheelt dit extreem veel ledigingen tijdens grote events. Het afval zal niet meer zichtbaar zijn en bezoekers ervaren minder overlast door de schone werkomgeving.

Contactformulier

Heeft u interesse gekregen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Green Trash BV

Trasmolenlaan 5

3447 GZ WOERDEN

Nederland

Algemeen telefoon +31 30 227 233 8

E-mail info@greentrash.nl

GREEN TRASH BENELUX - Sales contactpersonen:

Dhr. Marco Smithjes / +31 30 227233 8 / marco@greentrash.nl

Dhr. Rutger Koster / +31 30 227233 8 / rutger@greentrash.nl

Wij zijn u graag van dienst!