• Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl
  • Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl

AFVALpersbak.nl - Hét slimme mini perssysteem

Maak kennis met Afvalpersbak.nl

Afvalpersbak.nl is Nederlands eerste slimme zelfpersende mini afvalbak (vanaf 75 L) voor inpandig gebruik, voorzien van een vulgraadsensor en een compleet datamanagement systeem die meldt hoe vol of leeg de bak is en wanneer deze geleegd moet worden. Dit vernieuwende afvalsysteem is uitgerust met een zelfpersfunctie, vulgraadsensor, gewichtsmeting en een temperatuur en vochtigheidsgraad meting. Werkt volledig op een oplaadbare en eenvoudig te vervangen batterij waardoor elektriciteit niet noodzakelijk is. Een ‘Ready to Use’ en verrijdbaar systeem. Te koppelen met meerdere units naast elkaar waardoor gemakkelijk een doeltreffend afvalscheidingsstation gemaakt kan worden. Afvalpersbak.nl geeft een significante volumereductie met 3 tot 5 keer zoveel capaciteit t.o.v. normale afvalbakken. Het perssysteem is ook als losse persunit leverbaar voor inbouwmogelijkheden in bestaande of nieuwe afvalmeubels waardoor het systeem volledig te integreren is in uw eigen huisstijl. Afvalpersbak.nl wordt geleverd met een efficiënte Smart Waste App met een IoT platform en geeft op afstand inzicht in vulgraad, temperatuur, vocht en gewichtsmeting.

Bespaar direct op personele uren, afvalzakkenverbruik en inzameling met deze slimme zelfpersende oplossing en krijg meer data over uw afval!

Hoe werkt de duurzame Zelfpersende afvalbak?

1. Voedt met afval

2. De vulgraadsensor is in te stellen op 75%, 80%, 90% of 100% vulgraadniveau voordat de pers in werking zal treden

3. Indien het vulgraadniveau is bereikt gaat de machine automatisch het afval persen

4. De perskracht van 23 kg perst het afval samen en de persunit zal automatisch terug naar boven komen

5. In het IoT platform en de handige gebruiksapp zal de facilitaire medewerker een notificatie ontvangen van vulgraad en aantal persingen.

Afvalpersbak.nl app

De hoeveelheid afval wordt gemeten met een slimme vulgraadsensor en automatisch doorgegeven aan de app. Er worden status notificaties doorgegeven aan de betreffende facilitaire medewerkers wanneer er veranderingen optreden of de maximale vulgraad is bereikt. Dit kan via een smartphone app en/of via e-mail en dashboard.

Dit geeft de mogelijkheid om ledigingsroutes te optimaliseren en efficiënter het afval in te zamelen. Er hoeft alleen geledigd te worden wanneer de afvalbak vol is en niet eerder.

Dit scheelt afvalzakken, daardoor Co2 uitstoot en vooral heel veel tijd!

Volg uw Afvalpersbak dus gemakkelijk en snel in real time!

Naast de vulgraad kunt u ook de vochtigheidsgraad en temperatuur van de afvalbak inzien in de app. Binnenkort voegen wij daar nog een gewichtsmeting aan toe.

Doelgroepen > openbare locaties - winkelcentra - vliegvelden - stations - instellingen - kantoorgebouwen - hotels - (fastfood-)restaurants - retail - pretparken - dierentuinen - musea - benzinestations - cateringlocaties - evenementen en congrescentra - scholen en universiteiten

De Afvalpersbak is in single uitvoering voor alleen restafval te bestellen of als handige afvalscheidingsstations door de te koppelen afvalbakken.

Duo Afvalpersbak station

Trio Afvalpersbak station

Quattro Afvalpersbak station

De afvalpersbak is leverbaar in verschillende type afvalbakken. De losse persunit is ook te integreren in een eigen ombouwbehuizing. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Direct bestellen? Klik op onderstaande webshop producten>

De Afvalpersbak is te bestellen in diverse verschillende afvalbak modellen of de persunit is los leverbaar voor integratie in uw eigen meubel. Informeer naar de mogelijkheden en zie ter indicatie onderstaande modellen.

Contactformulier

Heeft u interesse?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Green Trash BV

Trasmolenlaan 5

3447 GZ WOERDEN

Nederland

Algemeen telefoon +31 30 227 233 8

E-mail info@greentrash.nl