• Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl
  • Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl

Partners van Green Trash BV

Wij zijn er trots op om een samenwerkend partner of lid te zijn van de volgende bedrijven en/of initiatieven:

Zero Waste Foundation Green Trash BV stichting voor circulaire en duurzame afval oplossingen

ZeroWaste Foundation is een B2B-platform en adviesbureau dat overheden, bedrijven en andere organisaties ondersteunt om zerowaste te worden door expertmeetings, productontwikkeling, kennisuitwisseling, excursies, symposia en projecten. Green Trash BV is aangesloten als vast lid van Zero Waste.

Afvalwijzer.com slim afvalbeheer en advies Green Trash BV

Total Waste Systems TWS afvalinzamelingsoplossingen en slimme waste bins Green Trash BV

Mr. Fill heeft exclusief assortiment duurzame en slimme afvalbakken. Te weten een zelf persende afvalbak voor buiten op zonne-energie tot aan smart sensoring en eem efficiënte afvalmanagement datasysteem. Green Trash is dan ook blij de producten van Mr. Fill te mogen aanbieden op de Nederlandse B2B markt.

Recycling Nederland stichting afvalsector recycling en afvalbeheer Green Trash BV

Recycling Nederland is een stichting, waarin experts uit de afvalsector, diverse organisaties en gemeenten met elkaar stappen zetten om recycling verder te bevorderen. In totaal hebben zich sinds de start in 2016 al meer dan 2.500 bedrijven en huishoudens zich als supporter aangemeld. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.

Economic Board Utrecht Circular Offices Consortium Nederland Green Trash BV

CIRCULAR OFFICE CONSORTIUM

In een kantoor als grondstoffendepot worden alle gebruikte grondstoffen opnieuw gebruikt, waarbij de nadruk hierbij ligt op hergebruik en preventie. Zo kan slim omgaan met afval zelfs geld opleveren, leiden tot minder CO2-uitstoot en zelfs het grondstoffenverbruik verminderen. Green Trash is subpartner van het consortium Circular Office geïnitieerd door EBU.

Ten Composting composteermachines composteermachine composteren SWILL en Bio disposables Green Trash BV

Ten Composting levert composteermachines. Deze zet organisch afval om in waardevolle compost. Dit kan de hoeveelheid organisch afval tot wel negentig procent verminderen. Ook kan een combinatie worden gemaakt met BIO disposables en SWILL afval in dezelfde composteermachine. De Superlizzy machines van Green Trash vermalen vooraf het disposable afval waardoor composteren tot 40% sneller gaat.

Duurzame disposables en verpakkingen voor food is het specialisme van Conpax. Met de huidige focus op duurzaamheid en hun kracht in het meedenken met alle klanten, komt Conpax altijd tot de beste verpakkingsoplossing voor zowel het standaard assortiment als maatwerk verpakkingen. Green Trash BV ondersteund de duurzame verpakkingen in het advies naar klanten voor de cateringuitgiftepunten.