• Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
 • Duurzame innovaties
 • Onderhoudsdiensten & keuringen
 • Bespaar direct op uw afvalkosten
 • info@greentrash.nl
 • Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
 • Duurzame innovaties
 • Onderhoudsdiensten & keuringen
 • Bespaar direct op uw afvalkosten
 • info@greentrash.nl

Mr. Fill Smart Waste Sensor

Green Trash BV is een intensieve samenwerking opgestart met Mr. Fill voor de distributie van Smart Waste sensoren en Mr. Fill afval en persmodules.

Enevo Container sensor logistieke afvaloplossing slim afvalbeheer management systeem beheren Afvalkosten reduceren Green Trash BV Enevo

Mr. Fill Container Sensors

Ontworpen om elke afvalbak slim te maken.

De Sensor gebruikt een hoogwaardige laser om de vullingsgraad, onafhankelijk van het soort afval, nauwkeurig te kunnen bepalen. De Sensor Fill heeft een bereik van 0 tot 4 meter en heeft een geschatte duur van 5 tot 10 jaar.

Altijd verbonden met de Smart City Manager

De vullingsgraad geeft iedere 15 minuten een update. Hierdoor kan een efficiëntere route worden uitgestippeld wat resulteert in 75% kostenbesparing op afvalinzamelingskosten.

Dit is een uitgebreide logistieke oplossing die tijd en geld bespaart en een verbetering brengt t.a.v. het milieu. Het maakt gebruik van draadloze sensoren om het vulniveau van afvalcontainers te meten en te voorspellen wanneer containers geledigd dienen te worden.

Door deze gebruiksvriendelijke oplossing en begeleiding vanuit onze kant, garanderen wij een optimalisatie van uw afvalinzameling.

Tot 75% lagere kosten op logistiek

Doordat de Mr. Fill Sensor voorspelt wanneer containers vol zullen raken en dit automatisch kan inplannen middels een dynamische Smart City manager, kunnen besparingen worden behaald tot 75% op afvalinzamelingkosten.

Krijg inzicht in trends en vulsnelheden

Een gebruikersvriendelijke webapplicatie geeft inzicht in trends die voorheen niet zichtbaar waren. Ondanks de geautomatiseerde oplossing voor inzameling creëert de Mr. Fill Smart City Manager inzichten van een gebied en het containermanagement wat gebruikt kan worden voor andere doeleinden.

Minder Co2 uitstoot en vervuiling

Minder routes betekent minder rijbewegingen. Dit heeft directe invloed op Co2 reductie. De efficiëntie die behaald wordt op het dynamisch inzamelen betekent ook een kwaliteitsverbetering doordat containers tijdig worden ingepland voor inzameling. Minder bijplaatsing van afval bij containers is het gevolg wat directe invloed heeft op meldingen (klachten).

Mr. Fill Sensor Eigenschappen

Ontworpen om elke afvalbak slim te maken.

De waterbestendige Sensor gebruikt een hoogwaardige laser om de vullingsgraad, onafhankelijk van het soort afval, nauwkeurig te kunnen bepalen. De Sensor Fill heeft een bereik van 0 tot 4 meter en heeft een geschatte duur van 5 tot 10 jaar.

Mr. Fill maakt gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde lasertechniek. De lasertechniek meet op meerdere punten in de afvalbak om een zo nauwkeurig mogelijke meting vast te stellen. Deze lasertechniek is veel nauwkeuriger dan Sonar of infra-rood.

De batterij gaat 15.000 meldingen mee. De sensor controleert elke 10 minuten de vulgraad. Deze informatie wordt verzameld en één keer per dag verzonden tijdens het communicatiemoment (melding).

Enevo routeschema afval routebegeleiding Enevo Drive vulgraad sensoren meter Green Trash BV
Enevo Pulse afvalmanagement optimalisatie beheer en locatie beheer reductie slim duurzaam afvalsysteem Green Trash BV

Altijd verbonden met de Smart sensor Manager

De vullingsgraad geeft iedere 15 minuten een update. Hierdoor kan een efficiëntere route worden uitgestippeld wat resulteert in 75% kostenbesparing op afvalinzamelingskosten.

 • Cloud Service met 24/7 toegang
 • Vulgraad afvalbak
 • Batterij voltage meting
 • Locatie van de afvalbak
 • Slimme route

Overzichtelijk Operate dashboard

De Smart Sensor Manager weet precies wat er in de stad gebeurt.

Enevo Operate pulse volgsysteem routekaart vulgraadniveau afvalmanagement locatiebeheer systeem afvalmachine Green Trash BV

Altijd en overal

Via de Smart Sensor Manager app heb je altijd en overal toegang tot alle informatie met betrekking tot de Mr. Fill afvalbakken.

Maak uw inzameling efficiënter en krijg direct inzicht in de status van uw afvalbakken!

Ook interesse in een Mr. Fill Sensor?

Bestel hier direct een vulgraadsensor>

Contactformulier

Zullen we eens een afspraak maken?

Neemt u a.u.b. contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Green Trash BV

Trasmolenlaan 5

3447 GZ WOERDEN

Telefoon +31 30 227 233 8

E-mail info@greentrash.nl

Sales contactpersonen

Rutger Koster

Marco Smithjes

Wij zijn u graag van dienst!