logoSuperlizzy

De revolutionaire machine Superlizzy is een afvalconcept met ruim 8 jaar ervaring in de ontwikkeling en positionering binnen de fastfoodbranche, out of home, instellingen en overige locaties waarbij er een hoge concentratie is van het afvalvolume. De machine is voorzien van 2 interne schroeven die het gedeponeerde ‘consumenten’ afval direct versnippert en het vloeibare deel apart scheidt van het overige afval. Hierdoor ontstaat een aanzienlijke volumeverlaging ten opzichte van de traditionele afvalsystemen. De Superlizzy machines zijn ideaal inzetbaar voor het scheiden van afval, middels de inzet van aparte modellen. Ieder model is volledig te personaliseren en/of in te bouwen in uw interieur.

Vraag direct meer informatie aan


Hoe werkt SuperLizzy? Super simpel!

1. De bezoeker wil zijn afval kwijt en loopt naar Superlizzy


2. De duidelijke uitleg op de machine geeft aan hoe de bezoeker moet omgaan met SuperLizzy


 3. SuperLizzy reageert direct! Dankzij een ingebouwd sensor opent de klep en kan de bezoeker z’n afval kwijt. Zonder de machine aan te raken!


4. Als het afval is weggegooid sluit SuperLizzy de klep en treedt ze in werking. Het afval wordt direct versnipperd, vermalen en samengeperst. Eventuele vochtresten vangt SuperLizzy apart op.


Wilt u uw Superlizzy afstemmen op uw huisstijl of bijzondere interieur? Geen probleem! Superlizzy is aanpasbaar aan uw wensen. Ook helpt Superlizzy u graag uw (marketing)boodschap  te verspreiden.