Benieuwd naar wat wij ook voor u kunnen betekenen met onze Green Trash solutions? Zie hieronder een selectie van referenties en business cases: 

Burger King maakt inmiddels al een paar jaar gebruik van onze slimme en effectieve Superlizzy afval reductie machines. Met een volumereductie tot 90% profiteren zij direct van lagere kosten m.b.t. het verbruik aan afvalzakken, een verlaging van de personeelskosten en minder afvalkosten door een lagere ophaalfrequentie door de afvalverwerker. Bij iedere nieuwbouw en/of verbouwing van vestigingen wordt Superlizzy direct geïntegreerd in het meubilair. 

McDonald’s is al jaren bekend met onze Superlizzy systemen. Inmiddels werken internationaal al ruim 600 McDonald’s vestigingen met de Superlizzy in o.a. de landen Italië, Portugal, Spanje en in België is de uitrol in gang gezet. Andere landen volgen snel om ook te profiteren van de hoge volumereductie tot 90% maar bovenal om een nette en hygiënische werkomgeving te creëren waarin afval zo min mogelijk zichtbaar is voor de bezoekers en het personeel zich minder hoeft bezig te houden met afvalcollectie.  

KLM Catering Services – In de inflight catering wereld is het dagelijkse afvalvolume en de verwerking daarvan een enorme uitdaging. De Green Trash afvalreductie machines Superlizzy zijn industrieel verwerkt in het KCS proces om direct het volume te reduceren en vloeibaar afval te scheiden van het vaste deel. Dit scheelt enorm veel kg’s wat normaal gesproken afgevoerd had moeten worden en een flinke besparing op de interne en externe logistieke handelingen. 

ASML – Als één van de meest toonaangevende werkgevers van Nederland werken er op de locatie Veldhoven dagelijks duizenden medewerkers. In hun enorme bedrijfsrestaurant staan de Superlizzy afvalreductie systemen per DUO opgesteld om snel de grote stroom van disposable afval te  kunnen verwerken. Door meerdere DUO’s op strategische locaties te plaatsen is tussendoor ledigen niet meer nodig en wordt overlast voorkomen. 

EY – In samenwerking met ISS Facility heeft Green Trash een aantal regiokantoren van EY ingericht met de Superlizzy afvalreductie systemen. Op de verschillende locaties is de catering omgezet naar BIO verpakkingen en is plastic en andere soorten afval beperkt geworden. Hierdoor wordt het grootste volume aan BIO verpakkingen in combinatie met AGF afval opgevangen in Superlizzy waar het voor 90% in volume gereduceerd wordt. Het overige deel wordt nog in normale afvalbakken opgevangen maar is nog slechts 20% van het totale volume.  Een goed voorbeeld van hoe scheiding gecombineerd wordt met afvalvolume reductie in een fraaie ombouw.

Kromhout Kazerne – Met Komfort/ISSis hier gekozen voor een opstelling in de House of Coffee waar voornamelijk veel koffiebekers en ander disposable materiaal worden weggegooid. Met een duidelijke signing op de ombouw wordt gerefereerd aan de gebruikersinstructies en de voordelen die Superlizzy geeft bij gebruik. Hier profiteren bezoekers van een schonere omgeving en minder overlast van tussentijdse ledigingen. De medewerkers van dit cateringpunt kunnen zich nu meer richten op de uitgifte en het service niveau in plaats van met afval bezig te zijn. 

Kromhout Kazerne – Naast de Superlizzy heeft het Kromhout Kazerne ook een uitgebreide pilot gehouden met de Green Trash Bin-E systeem. Deze automatische afvalscheidingmachine is getest op een kantoorafdeling gedurende 2 weken. Met een nauwkeurigheid van ruim 92% is hier een goede stap gezet richting het hergebruik van schone grondstoffen. Middels 1 voedingsmond kan de Bin-E tot 4 afvaltypen herkennen, sorteren en comprimeren. Op basis van de A.I. scan wordt afval zo zonder na te denken gescheiden en is het systeem geheel IoT based voor beheersystemen. 

Inbouw – Onze systemen kunnen eenvoudig worden ingebouwd in ieder interieur en aangepast worden op uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.