• Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl
  • Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl

Bin-E model 4.0 Automatische klepopening

€ 9.650,00

excl. btw, excl. levering
Levertijd: 90 dag(en)

Beschrijving

Bin-E SMART WASTE BIN - Handsfree model

Green Trash BV heeft een oplossing voor directe en automatische afvalscheiding na deponering middels hun slimme afvalmachine BIN-E. Een nauwkeurige- en automatische afvalscheiding in vier van tevoren ingestelde afvalsoorten.

Bin-e is een op Internet Of Things gebaseerde slimme afvalmachine, die afval direct na deponering in de enkele voedingsmond automatisch herkent, sorteert en comprimeert. Het is ontstaan uit de behoefte aan een slimme afvalscheidingsoplossing op plaatsen waar een efficiënt sorteersysteem moeilijk te introduceren is. In openbare- en kantoorruimtes sorteren mensen het afval vaak niet goed genoeg vanwege een gebrek aan motivatie, kennis of een goede infrastructuur.


Bin-e verbetert de recyclingketen door de hoeveelheid teruggewonnen hulpbronnen te vergroten en de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat te verminderen door nauwkeurige scheiding. Het transformeert afvalbeheer in een geïntegreerd systeem om de weg naar een circulaire, duurzame economie mogelijk te maken. De machine is uitgerust met vier ingebouwde opvangbakken waarin het afval per soort wordt opgeslagen na automatische sortering.


Deze selectie van de Bin-E met een automatische klepopening is geheel handsfree te bedienen.


Bin-E GEBRUIKERS APP

Middels de bijgeleverde software en een handige Bin-E klanten app kan het vulniveau worden uitgelezen en de status en locatie van de machine worden gerapporteerd. Ook kan de real-time data status op afstand worden uitgelezen en bijvoorbeeld het gebruik van de machine. Zo kunnen er rapporten worden gemaakt per locatie wat het gebruik is van de machine en welke types afval er verwerkt zijn per uur, dag of bijvoorbeeld week.

Dit zorgt voor een betere aansturing en datamanagement alsmede een concrete koppelingsmogelijkheid met bijvoorbeeld de verwerkers. De Bin-e is ook uitgerust met een touch screen op de machine waarop het herkenningsproces wordt weergegeven.


De Bin-E is standaard uitgerust in de kleur wit maar configureer je eigen Bin-E door een kleur te kiezen in het keuzemenu.

Of neem voor andere kleuren of wensen contact met ons op!