• Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl
  • Telefonische helpdesk +31(0)30-2272338
  • Duurzame innovaties
  • Onderhoudsdiensten & keuringen
  • Bespaar direct op uw afvalkosten
  • info@greentrash.nl

Modulair ondergrondse persmodule Heavy Harry

Door een modulair design kan de ondergrondse persmodule in elke nieuwe én bestaande ondergrondse container. Dit maakt de ondergrondse persmodule uniek in de markt. Elke gemeente heeft hierdoor de mogelijkheid de bestaande ondergrondse containers te upgraden en zo meer afvalcapaciteit te brengen in de gemeente zonder grote investering. De ondergrondse persmodule werkt op 230V en is ontwikkeld met een draadloos laden systeem waardoor u zorgeloos kunt ledigingen.

Efficiënt & sterk

Vier keer zoveel restafval of acht keer zoveel plastic in een standaard container dat is geen enkel probleem voor de Heavy Harry. Door de unieke gepatenteerde aandrijving kan de Heavy Harry een perskracht behalen van 3,5 ton. De Heavy Harry is verkrijgbaar in drie verschillende perskracht uitvoeringen, variërend van 2200kg t/m 3500 kg.

Slim

De ondergrondse persmodule is slim uitgevoerd. Door een speciaal ontwikkeld algoritme weet het systeem precies het vullingspercentage. Hierdoor kunt u op afstand onder andere zien hoeveel kilogram zich in de ondergrondse container bevind. Met deze data, die inzichtelijk is via onze slimme platform ‘Smart City Manager’, kunt u de container ledigen op het moment dat dit daadwerkelijk nodig is. U bespaart op deze manier geld en het verminderd de C02 uitstoot.

Veiligheid

De ondergrondse persmodule is ontwikkeld volgens de hoogste eisen van de machinerichtlijnen. De pers is uitgevoerd met een slimme gepatenteerde valbeveiliging. Hierdoor kan een levend wezen worden gedetecteerd wanneer het in de container valt. Als er een levend wezen wordt gedetecteerd gaat het systeem in een veilige modus, om levensbedreigende situatie met betrekking tot de persmodule te voorkomen.

Onderhoudsarm

De Heavy Harry heeft een gepatenteerde aandrijving. Door deze techniek en het gebruik van A-kwaliteit onderdelen, is de Heavy Harry onderhoudsarm.

Zorgeloos ledigen

De Heavy Harry is standaard uitgevoerd met een draadloos laadsysteem. Dit is een laadsysteem waarbij de Heavy Harry zonder stekkers wordt opgeladen. Het draadloos laadsysteem overbrugt gemakkelijk de afstand tussen de put en container. Dit resulteert in gemak tijdens het ledigen, omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met kwetsbare bekabeling en stekkers.

Is de Heavy Harry ook iets voor uw ondergrondse?

De Heavy Harry is in veel soorten ondergrondse containers te installeren. Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn en dan komen wij snel met een oplossing op maat.

Bekijk hier hoe de Heavy Harry werkt! >>

Ook interessant voor u....

Contactformulier

Heeft u interesse?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Green Trash BV

Trasmolenlaan 5

3447 GZ WOERDEN

Nederland

Algemeen telefoon +31 30 227 233 8

E-mail info@greentrash.nl

GREEN TRASH BENELUX - Sales contactpersonen:

Dhr. Marco Smithjes / +31 30 227233 8 / marco@greentrash.nl

Dhr. Rutger Koster / +31 30 227233 8 / rutger@greentrash.nl

Wij zijn u graag van dienst!