Green Trash BV heeft een oplossing voor directe en automatische afvalscheiding na deponering middels hun slimme afvalmachine BIN-E. Een nauwkeurige- en automatische afvalscheiding in vier van tevoren ingestelde afvalsoorten.

Bin-e is een op Internet Of Things gebaseerde slimme afvalmachine, die afval direct na deponering in de enkele voedingsmond automatisch herkent, sorteert en comprimeert. Het is ontstaan uit de behoefte aan een slimme afvalscheidingsoplossing op plaatsen waar een effici├źnt sorteersysteem moeilijk te introduceren is. In openbare- en kantoorruimtes sorteren mensen het afval vaak niet goed genoeg vanwege een gebrek aan motivatie, kennis of een goede infrastructuur. 

Bin-e verbetert de recyclingketen door de hoeveelheid teruggewonnen hulpbronnen te vergroten en de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat te verminderen door nauwkeurige scheiding. Het transformeert afvalbeheer in een ge├»ntegreerd systeem om de weg naar een circulaire, duurzame economie mogelijk te maken. De machine is uitgerust met vier ingebouwde opvangbakken waarin het afval per soort wordt opgeslagen na automatische sortering. 

Middels speciale software en een handige Bin-E klanten app kan het vulniveau worden uitgelezen en de status en locatie van de machine worden gerapporteerd. De Bin-e is ook uitgerust met een touch screen op de machine waarop het herkenningsproces wordt weergegeven. 

Personaliseren:

Personaliseer uw eigen Bin-E! Eenvoudig te personaliseren middels wrapping of bestickering.

 


Download onze brochure of neem contact met ons op.