Sinds 2019 is Green Trash de trotse exclusieve distributeur en partner geworden van Bin-E voor de Benelux markt. Deze slimme afvalmachine is een baanbrekende innovatie doordat het systeem geheel automatisch en middels kunstmatige intelligentie afval kan scannen en direct na deponering zal scheiden.

Een ideale internet of Things oplossing om doeltreffend afval te scheiden en ‘schoon’ aan te bieden voor recycle toepassingen en optimale grondstoffen hergebruik. Te plaatsen op iedere Eco vriendelijke werk en kantooromgeving en/of openbare locaties voor single use dropping.

De gebruikers hoeven niet meer na te denken in welke scheidingsbak er afval gedeponeerd hoeft te worden. Bin-E doet het werk en met maar 1 voedingsmond kan Bin-E maar liefst 4 afvaltypes automatisch herkennen en scheiden. Hierdoor is aansluiting op uw afvalverwerker beter te vinden en heeft de voorscheiding dus optimaal en tot 95% nauwkeurig plaatsgevonden. Daarnaast zijn er 2 modules uitgerust met een automatische afvalpers waardoor er tevens een optimale afvalreductie plaats zal vinden en er minder geledigd hoeft te worden.

Met een touchscreen kan de gebruiker zien welk type afval er herkent wordt en is ook zelf in te stellen. Met de speciale Bin-E klanten app krijgt u toegang tot alle toepassingen. U kunt het vulniveau van de bakken aflezen en geeft statistieken van het gebruik met real time data.

Krijg controle met de speciale Bin-E klanten app. Een slimme management app voor efficiënt afvalbeheer.

Personaliseren:

Personaliseer uw eigen Bin-E! Eenvoudig te personaliseren middels wrapping of bestickering.

 


Download onze brochure of neem contact met ons op.